torsdag 17 februari 2011

Ingen magi precis

Ungspannkaka lagad och till stor del uppäten.
Jag tryckte ned nästan ett kvarts kilo bacon i den.
Jag gillar inte pannkaka.
Men med ett kvarts kilo bacon till kan jag få ned nästan vad som helst.

Möjligtvis med undantag för vaniljyoghurt.

4 kommentarer:

Fru Gårman sa...

Men icke smaksatt yoghurt funkar nog. Med bacon, alltså.

Singelmamman sa...

Till vaniljyoghurt kan man ha champagne.

Anglinder, förstås! sa...

Vaniljjoughurt, som är så gott, och det ska du förstöra med bacon?

Nej, usch och fy, njut av varje sak för sig istället. Fast man behöver ju inte köpa den turkisk/grekiska i hinkar som är dubbelt så dyr som nästan lika goda Skånemejeriers 2,5 % joughurt. Slöseri med pengar som kan gå till bacon istället. Mig veterligen har de inte någon med baconsmak.

Tack för erbjudandet om snö, men jag tror att vi har så vi klarar oss. Någon orolig Malmöbo har redan ringt till kommunen och undrat om inte all den snö man tippat på Ribban riskerar att förgifta naturen där? Dvs om saltet i snön förgiftar gräsmattan, resp asfalten den lagts på. Mest synd tyckte jag dock om hundarna som sprang lösa (tillåtet) på hundrastplatsen, ett något hundratal vidsträckt grönområde, som helt plötsligt invaderades av lastbilar som skulle tippa snö. Inte gillat bland alla hundrastande mattar och hussar!

I morse har det kommit futtigt lite snö, så mycket att det syns, men så litet, att man inte ens kan skrapa rutorna fria på sin bil...

Undrar om du inte får väldigt svårt att skriva just en kokbok? Jag gick en kurs i Lund, som handlade om användarvänlig psykologi, t ex hur man ska tänka psykologiskt när man gör en hemsida. Minst hälften av alla deras alster är "kokböcker"....

Kanske en gör-det-självbok med silvertejpens användningsområde istället? Undrar om det finns så många sådana på marknaden?

DDT sa...

fru gårman - jag får väl testa.

singelmamman - jag tvivlar på att det hjälper

anglinder - förstöra baconet menar du väl? Vanilj är en smak jag bara inte kan förlika mig med på yogurt.
I övrigt fattar jag inte riktigt vad som skulle vara svårt med att göra en kokbok? Bortsett från det rent extrema överskottet av tidigare existerande kokböcker,då förstås. Men annars...?